torsdag den 31. maj 2012

Raspberry Oatmeal

- en sød og frisk morgengodte


For efter at det lidt køligere maj-vejr igen er vendt tilbage, ja så er jeg også vendt tilbage til min gode ven havregrøden.

Idag blev det en ganske ganske lækker og frisk en af slagsen, som samtidig er sød og rund - nemlig en hindbær grød. Jeg havde først planlagt at mose hindbærrene og vende dem rundt i grøden, men jeg valgte istedet at toppe grøden med de bløde og frisk-knasende hindbær, så der kom lidt kant i en ellers gødet grød :)

Til én portion skal du skal bruge:

1 dl. havregrynd
2 dl. vand
1 håndfuld friske hindbær
1 spsk. vaniljesirup
+ evt. salt, hvis du er til det :)

Og jeg laver jo min havregrød i microovnen, fordi jeg simpelthen ikke har tålmodighed til det andet, og så sparer man på den måde også lidt på opvasken :) Den kan nemlig laves direkte i tallerkenen, hvis du benytter microovnen :)

Du blander nemlig bare havregryn og vand i en skål/dyb tallerken der kan gå i microovnen og giver den 2 min. ved høj varme (watt). Når grøden er færdig skal den lige røres lidt igennem, da den jo ikke bliver omrørt i microovnen, som den ellers ville blive det i gryde. Til slut vendes de friske hindbær forsigtigt op på toppen af grøden og vaniljesiruppen hældes ud over hele herligheden.

MUMS!!!! Og husk kaffe til ;)

2 kommentarer:

 1. Sikke en masse fine opskrifter på grød! Jeg selv storforbruger af det altid delikate og lunende morgenmåltid, men er desværre ikke så gode til at variere den almindelige havregrød.

  Altid rart at følge din blog - især når indlæggene følges af så flotte æstetiske billeder!

  Tjek gerne min og min søsters nye blog ud, hvis du lyster:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Maria :) Mange tak for roserne - de varmer meeeeget :) TAK! Mht. vaiation, så er det også kun i nogle perioder jeg tør begive mig ud i tilføjelser :) Men uanset hvad man propper i sådan en god gng grød, så ender det næsten altid med at blive lækkert ;) Grød er og bliver bare en glemt og undervurderet morgen-lækkerhed, desværre.

   Jeg tjekker da lige jeres blog med det samme :)

   Slet