søndag den 6. maj 2012

Søndag

- tilbringes på jobbet


Så imens mange idag nyder søndagen med en god og langsom startende morgen efter weekendens strabadser, ja så måtte jeg hive mig selv op og afsted på job om kort tid.

Egentlig havde jeg planlagt, at jeg skulle videre med opgaveskrivningen når jeg får fri her i eftermiddag, meeeeeeen så modtog vi da lige en invitation til aftensmad hjemme hos de gamle, og det kom jeg sørme til at sige ja tak til. Hvem siger også nej til det, helt ærligt?

Nå, men det betyder jo så desværre, at jeg ikke kommer videre i skriveprocessen idag, men først kan komme videre i morgen mandag, men så kan jeg også love jer for, at det bliver intensiv skrivning. Jeg kan simpelthen ikke lave flere oerspringshandlinger nu, for jeg synes nu nok, at weekendens planer med både arbejde, venindemiddag, st. bededagshygge og konrfirmation har været rigeligt med overspringshandlinger, men hvilke gode overspringshandlinger ;)

Hvad bruger I jeres søndag på?

6 kommentarer:

 1. Håber du kan kigge på opgaven med friske øjne fra i morgen så :)

  Her bruges søndagen også indendørs - dog bruges min ikke på job men på opgave! Suk :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, det håber jeg også, for ellers er jeg lidt på den ;-)

   åh ja. Håber du klarer dig igennem din fagprøve. Har trods alt læst, at det går fremad med den ;-)

   Slet
 2. Kristine.. Jeg har desværre lært, at livet er kort og skal nydes. Mon ikke alt skal gå selvom at du først kan skrive fra i morgen :) og middag hos de gamle er aldrig skidt! ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh altså - det var pludselig som om, at en stor dårlig samvittigheds sky forsvandt over mig, da du skrev det :-) Tak for det ;-)

   Og nej, sådan en lækker søndagsmiddag er bare aldrig dårlig ;-)

   Slet
 3. Altså jeg vil også sige, at det er ret vigtigt med nogle pusterum i skriveprocessen. Da jeg skrev speciale, sørgede jeg for faste fridage.. Ellers bliver man skør af den vedvarende dårlige samvittighed.. og belønninger ved de små sejre er lige så vigtigt ;-)

  Min søndag gik med komplet afslapning og en lækker hjemmelavet pizza :-)

  Rigtig god skrivelyst i morgen!

  SvarSlet
 4. iiih, hvor er i altså bare gode allesammen :) Sikke en opbakning og "visken" væk med al den dårlige samvittighed. Jeg synes I er fantastiske, og jeg vælger at tro på hvert eneste ord i har skrevet ;) Jeg ser dog også frem til, at få lavet et godt indhug i skriveprocessen i morgen ;)

  synes din søndag lyder ret så fantastisk :) Min gik så med job, men med senere luksus hygge hos mor og far og lækker mad. Uuhm :)

  Taaaaak :) Jeg ser frem til at være godt igang ;)

  SvarSlet