fredag den 25. maj 2012

Trafiklyssmoothie

- en rigtig altannyder


For efter at have afæeveret hundebimsen ude hos Dr. Dyr til tjek og en mulig reducering af stativerne, ja så trængte jeg altså til noget koldt og læskende, da jeg kom hjem.

Jeg havde en ustyrlig lyst til en hel masse forskellig frugt, men da maven ikke rigtig gider have fast føde ned i sig, når der er så varmt, så måtte jeg jo improvisere en smule. Det blev derfor til dette pragteksemplar af en trafiklyssmoothie. Kiwierne sang på sidste vers, en rest ananas savnede nogen at dele resten af sin tid med og en bakke jordbær blev smidt i kurven i Bilka igår - bingo bongo, og straks er der trafiklyssmoothie :)

Du skal bruge:

2 modne kiwier
1/4 ananas
6 mellemstore jordbær

De tre forskellige frugter pilles, renses og skæres i mundrette stykker, deles op i tre forskellige skåle og blendes en ad gangen nede i skålene. Jeg brugte en stavblender.

Til sidst dumpes de tre flydende frugter ned i et højt glas - først kiwi, så ananas og til sidst jordbær. Du kan selvfølgelig bruge de frugter du nu lige har på lager, ligesom jeg gjorde det - jeg var bare så heldig, at mine lige passede perfekt i både farve og smag ;)

Plop til sidst et par store isterninger og et sugerør i, og drik så den herlige sommerdrik i ro og mag.


Og nu vil jeg læne mig tilbage i solen, godt nok med lidt psykologilæsning som trofast makker, men altså - det er jo med at nyde solen, nu den endelig er her. Specielt da jeg skal møde ind og tage lukkevagten fra 16.00 - 19.15 i biksen, så må det da være legalt med lidt solnydning inden da ;)

12 kommentarer:

 1. Hvor er det fint og sommerligt ;)

  SvarSlet
 2. Ihh du er da også så opfindsom! og tak, den er hermed gemt til børnefødselsdag når lillemanden bliver lidt ældre og børnehaven skal have godter ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Orrk ja - jeg kunne kun forestille mig, at den ville vække stor glæde til en samling knægte ;)

   Slet
 3. Hej Kristine,
  jeg er begyndt at anbefale forskellige blogs som jeg læser/følger fast. Jeg har netop anbefalet din blog i mit sidste indlæg - jeg håber det er okay med dig :)
  Det er kun postive ord fra min side :)

  Lækker drink og god pinse til dig og dine kære :)

  Mvh Sandra Nielsen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej sandra :) Sikke da - mange tak :) og du kan tro det er helt okay med mig :) Jeg dribler da lige ind og lurer den fine anbefaling med det samme :)

   God pinse ;)

   Slet
 4. Det ser kjempe godt ut! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den smagte mere end bare godt - den var fantastisk :) UUHm

   Slet
 5. Skøn idé og smukt udført! Love it :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. TAAK :) Min mave elskede det også ret meget :)

   Slet