søndag den 1. juli 2012

5 ting i juli

- som jeg elsker at holde af


For selvom juli måned endnu ikke, ifl. vejrguderne, lever helt op til forventningerne mht. sol og sommer, ja så er der altså andre fine ting i denne måned, som er værd at sæte pris på ;)

1. ferien der for alvor skydes igang
2. de flotte røde valmuemarker
3. en masse arbejde, som betyder penge på kontoen
4. hylden der viser sin flotte blomst
5. det ubeslutsomme vejr

Og ja, jeg synes da også det er mega surt, at vi ikke har haft en rigtig sommeruge endnu, men den kan jo nå at komme, og faktisk synes jeg også det er lidt hyggeligt med et kæmpe regnskyl i ny og næ, himlen der bliver helt sort og lyn og torden der larmer og regerer i det fjerne, når man kan sidde indendøre og skutte sig til en varm kop kaffe. Samtidig facinerer det mig også en smule, at vi har mulighed for at styre og ændre på så meget her i verden, men vejret kan ingen kontrollere - det er da lidt facinerende?

2 kommentarer:

  1. Dejlig liste du har lavet. Jo og uanset hvad, så behøver vi jo regnen til markerne, blomsterne og haven, også er jeg nok lidt mærkelig, men ud over kage dufte, så elsker jeg simpelthen luftens duft, når det lige har regnet! Det er ikke noget som minder om den! Ha en fin søndag

    SvarSlet
    Svar
    1. ja netop - regnen er altså vigtig ;) Uuuh ja, duften af våd asfalt er også bare helt speciel og minder mig om min kære barndom ;)

      Slet