mandag den 23. juli 2012

Ree Park

- et besøg værd


Og mere er der vist ikke at sige om det :) Udover at det var mit første besøg i den fine dyrepark selvfølgelig, men bestemt ikke den sidste. Vi var nemlig på tur med hele familien (på min mors side) igår, og sikke en skøn dag vi havde os. Vi medbragte madpakke og kaffe, og kunne nyde dyrene med en mindre pakket park og et herligt vejr.

En virkelig dejlig måde at bruge sin søndag på. Jeg kan varmt anbefale jer at tage et smut i Ree Park, hvis I er på de kanter, for selvom de fleste dyr også er i de almindelige zoo runt omkring, så er der bare noget helt specielt over, at kunne være så tæt på de fleste af dyrene :) Jeg er i hvert fad faaaan :)

4 kommentarer:

 1. Lækre billeder Kristine! Dejligt at høre i havde en god tur, jeg har også kun hørt godt om Ree Dyrepark :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Agnethe :) Og du kan tro vi havde en dejlig tur. Det er absolut ikke sidste gang, jeg har sat mine ben i Ree park :)

   Slet
 2. Rigtig dejlige billeder!
  Har overvejet et smut forbi, men er der ikke utrolig mange mennesker i ferien?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Trine :)

   Jeg synes absolut du skal tage et smut forbi, og nej, jeg tror nemlig de fleste har haft ferie nu, for vi frygtede også menneskemængden igår, som jo var en stille og rolig søndag, men vi blev positivt overrasket. Næsten ingen mennesker :)

   Slet