mandag den 29. oktober 2012

Virus på bloggen

- og i særdeleshed i det lille hjem


Også kan i nok alle sammen regne ud, at der altså ikke er tale om en elektronisk virus, men derimod en menneskelig en af slagsen - ØV! 

Jeps, for lige nu er status den, at denne dejlige bimse stort set er den eneste herhjemme, som har det rigtig, rigtig godt. Peter og jeg blev nemlig ramt af en ond omgang snue i sidste uge, og det var hele pakken. Snot, hoste, hovedpine, halsonde, bihulebetændelse, maveonde og feber. Åh ja, sidste uge var ganske enkelt en helvedes uge, men denne uge tegner heldigvis bedre. Vi er begge to i bedring, dog er Peter stadig mere ramt end mig, og døjer stadig med bihulerne, hovedpine og snot. For mit vedkommende er det hosten der hænger ved, men den får så en del modstand i form af varme drikke og masser af halspastiller, som mon ikke også det snart drager videre? Jeg håber det i hvert fald, for selvom jeg hev mig selv op og kom afsted på seminariet, så skal jeg da indrømme, at jeg har haft det markant bedre :)

Well, dette er jo som I sikkert kan regne ud, også grunden til, at bloggen har stået lidt stille de sidste dage. Jeg havde ganske enkelt ikke overskud til at bloggen, og egentlig heller ikke lysten. Jeg havde ellers en del opskrifter og ting på lager, som jeg sagtens kunne skrive om, men lyst og overskud var ikke eksisterende. Jeg satser dog på, snart at være tilbage igen - og så med fuld styrke :) Jeg prøver i hvert fald ihærdigt, at vende stille og roligt tilbage til rutinerne. 

Der er derfor nu også gang i vaskemaskinen, handlet ind, skiftet sengetøj og købt ind til varm tomatsuppe. Vi skal have drevet alle de baktusser ud af vores hjem, og det i en ruf :) Og nu - rygende varm kaffe og så måske en lille morfar senere :) 

6 kommentarer:

 1. Årh I stakler, der er ikke noget værre en sådan en omgang, og det kommer bare altid i denne efterårstid... jeg håber I snart får det væsentligt bedre og kommer af med al virus og alle baktusser!

  - Maj :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det er så frygtelig træls :( Men ja - det hører jo nærmest med, meeeen vi havde ikke lige forventet, at det skulle tage SÅ lang tid :(

   Tak for det - vi er godt på vej i bedringen ;)

   Slet
 2. Uf, det er godt nok træls. Håber du har kunnet pleje dig selv lidt med et par gode film og serier :-)
  God bedring!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har ALDRIG set så meget tv før ;) Hahahaha. Taaaak.

   Slet
 3. Hvilken race er Chillum? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hun er en dværgpinscher :-) en dejlig en af sin slags :-)

   Slet