onsdag den 29. maj 2013

Wonderful Wednesday

- det må være dagen idag


For kl. 8.00 i morges listede min dejlige veninde Maj ind ad døren. Vi trissede sammen ud i køkkenet, hvor vi satte os ned og nød en god gang morgenmad, en hel del kaffe og bunker af snik snak. Maj tager nemlig et smut på ferie, og ville i den forbindelse lige kigge forbi og sige "hej så længe" og jeg "god tur". Vi aftalte derfor, at det da bedst kunne gøres over en herlig morgenmad og lidt kaffe, og hvilket henrivende valg altså :) 

Vi spiste til vi ikke kunne proppe mere i os af både skyr m. hyldebærsirup, koldthævede abrikosboller, æblehorn m. marcipan, blødkogt æg og en skøn frugtsalt-ish ting som Maj havde medbragt, og pludselig var tiden (igen) rendt fra os.  Maj kørte hjem for at pakke det sidste, og jeg smed mig på sofaen for en stund. 

............her ligger jeg så stadig..........men jeg skal op..................jeg skal op og skifte til løbetøj..........og ja, så skal jeg løbe en tur...........men jeg orker bare ikke..............

Oh well. Op det skal jeg, for kl. 14.00 skal jeg et smut ind til byen, hvor den står på en omgang spraytan, og der skal løbeturen altså være overstået inden. Uuuuh - spraytan!? Ja det tænker jeg også, for sådan noget har jeg aldrig prøvet før, men da jeg skal til bryllup på lørdag, og skal have en meget #blegebenogarmeerbestemtikkegodt - kjole på, så må der mirakler til, for sommer'tan har jeg altså ikke fået af den danske sommer endnu!? 

Efter spraytan-besøget står resten af dagen bare på ren afslapning og opladning til en vagt i biksen fra 10.00-19.00 i morgen, og så skal det der spraytan-gøjl jo lige have lov at sidde og tørre ind (!?) Så ja, en dag i løse bukser, venindehygge, kaffe i litervis, sludder og sladder, selvforkælelse og god morgenmad - det må da være en Wonderful Wednesday? :) 

2 kommentarer:

  1. Gav den spray tan et godt resultat?? og kan du anbefale et sted... lækre kager

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeps, jeg er ovenud tilfreds ;) Jeg fik lavet min tan hos Ego i borgergade ;)

      Slet