søndag den 29. november 2015

1. søndag i advent

- og det kan i den grad mærkes 


Herhjemme er der nemlig gået julerier i den. Morgenen startede langsomt op i nattøj og varme sokker - selvfølgelig med en kop varm, hjemmelavet julekaffe og julemusik i radioen alt imens første lys i adventskransen knitrede løs og spredte ren julehygge. 

Dagen skal fortsat gå med hygge. Senere skal vi nemlig et smut forbi min fætter til "indflytterkaffe" og se, hvor fint de er kommet til at bo i deres nye hjem. De får naturligvis også en pose hjemmelavet julekaffe, som kan være med til at skabe god og hyggelig julestemning :) Opskriften på julekaffen kommer på bloggen i den kommende uge :) 

MEN inden da, skal der i morgen findes en vinder af min konkurrence om både 2x gavekort til Coop på 200 kr. samt en goodiebag med Becel-produkter - og du kan stadig nå at være med :) KLIK HER for at deltage. Vinderen udtrækkes først i morgen.


Glædelig 1. søndag i advent. Hvad har I på programmet denne smukke søndag?


2 kommentarer:

 1. Skal vi ikke bare være enige om, at det er SUPERFEDT at julen nu starter? Yay :D
  Vi har været på julemarked, nulret rundt, trænet, tændt op i brændeovnen og spist frokost. Om lidt går jeg i gang med at bage småkager og forberede anden, der skal spises til aften ;-)

  Hav en dejlig 1. advent!

  SvarSlet
  Svar
  1. JOOOO! Det er vi SÅ enige om. Jeg elsker ganske enkelt den her tid.
   Uhm. Sikke en skøn måde at fejre julens start på - er især vild med ande-ideen. Gid det var mig, der skulle have and. :)

   Slet