lørdag den 16. januar 2016

Æble-Hindbær Cosmopolitan

- når juice og alkohol går godt i spænd


Jeg var nemlig heldig at få lov til at smage på de nye juice fra Gestus, og da især den ene variant lød frisk og anderledes, ja så fik den altså ikke lov til at komme på morgenbordet sammen med de to andre, som havde sat sig til bords med kaffe og rundstykker. Næh den indgik nemlig i stedet et partnerskab med selveste Frk. Asti og Mr. Cointreau og fyrrede op under en fest. For som I alle ved, så er juice bare godt - både til hverdag og fest. 

Æble-Hindbær Cosmopolitan 

2/6 Asti
3/6 Æble-Hindbær Juice
1/6 Cointreau 
+ frisk limesaft
+ evt. ekstra sukker

Fremgangsmåde
  1.  Bland juice, cointreau, lime og sukker sammen (ryst dem gerne i en shaker), og stil den på køl i en times tid
  2. Fordel blandingen i glas og hæld asti oveni
  3. Rør hurtigt rundt i glasset, kom et par isterninger i og server straks


Og nu tænker du sikkert, at det er en tøsedrink. Jojo - bevares. Farven er da lidt tøset, men derfor kan den jo godt være stærk og mandig - eller hvad? Det er denne version ikke, hvilket astien nok tager en del af skylden for, men det smarte er, at du kan gøre lige som det passer dig ift. mængden af alkohol. Du kan også, hvis du er mere til den stærke version, undlade astien og komme mere Cointreau i. Hvis det er tilfældet skal du måske også komme mere sukker i, da lidt af sødmen forsvinder sammen med astien. 


Og hvad mener jeg så om juicen? Jeg er vild med den. Den er nemlig ikke helt så sød, som jeg troede, men det er kun godt, da det blot giver mig lyst til også at drikke den til min morgenmad i weekenderne. Med andre ord - du behøver ikke vente til lørdag aften med at hælde juicen (i sin rene form) indebords :)

Sponsoreret indlæg

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar