mandag den 4. april 2011

Ny uge - nyt held?


Weekenden er ovre - heldigvis for det. Ja, det lyder nok underligt, at være glad for at det igen er mandag, men det er jeg. Weekenden har stået i familien og arbejdets tegn, hvilket har sat sine spor. Arbejdet er som sådan altid ok (man får tjent en masse penge), og dage i familiens skød er bestemt altid gode. Der har denne gang har dette blot været præget af uheld for mit vedkommende :(

Lørdag: Startede godt med brunch til min kusines fødselsdag, hvor jeg jo havde denne fine kaninkage med til hende. Her bider jeg i et rundstykke fyldt med hårde kerner:
Resultat: Ét stk. knækket kindtand :( (samt ét stk. tandlægebesøg på torsdag, håber ikke han flår min tegnebog)

Søndag: En hyggelig dag på jobbet, fyldt med glade kunder der tager sig god tid til at shoppe og sludre. Jeg starter selvfølgelig med og svinge støvsugeren inden biksen åbnes, og vupti slår jeg albuen ind i en hylde, hvorpå der står en kæmpe torso (også kaldet gine/dukke). Da jeg i min smertestund står og tager mig lidt til albuen kigger jeg op, og BUM - Ét stk. torso lige ned i panden
Resultat: En dejlig flot (og meget øm) bule i panden :( (heldigvis i venstre side, så jeg kan skjule den med pandehåret - det er med at se det positive i al det negative, har jeg hørt?)

Nå, men ikke nok med det, så brændte jeg også igår, hånden på fadet med flødekartofler til gårsdagens aftensmad :/ Hmm. Heldet har ikke just været med mig denne weekend, så nu håber jeg denne uge bliver bedre.

Efter en kort dag i skole skal resten af dagen fordrives på jobbet. Herefter står den på bagning af kage til Peters praktik-afslutning i morgen, samt et lille visit af svigerforældrene der kigger forbi. Heldigvis fik jeg igår bagt en omgang kanelsnegle, som jeg kan byde dem på :) Lidt skal der altså være til kaffen!

Kagerne til Peters praktik-afslutning bliver lige blogget senere på dagen når de er bagt og pyntet. Nu vil jeg nemlig drøne hjem, og få noget at spise inden arbejdet kalder.

4 kommentarer:

 1. Det var dog frygteligt så uheldig, du har været :-O

  Nu håber jeg, at heldet vender stærkt tilbage i denne uge. I øvrigt en rigtig sød kage, du fik lavet :-)

  SvarSlet
 2. Jaaaa, er det ikke vanvittigt? Pyh, altså. Dagen idag er indtil nu gået godt, så jeg krydser alt, hvad der krydses kan, for at det bliver ved ;) Tak skal du have Piske. Kusinen var også henrykt ;) Så den gav pote :p

  SvarSlet
 3. Ej, men altså Kristine dog - stakkels dig!! Nu må du have opbrugt al dit uheld og fra nu af vil der kun komme HELD din vej :-)

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 4. Jaa, jeg ved det Birthe. Det er simpelthen fantastisk, at så meget uheld, kan ramme én person på så få dage. Jeg vælger at håbe og tro på det du siger er sandt. Måske jeg skal spille lotto i weekenden? :D

  SvarSlet