fredag den 6. januar 2012

En hunde-update

- fra en meget savnet bimse


Igår aftes ventede vi nemlig på dagens sidste opringning fra dr. dyr, nemlig hvordan Chillum havde det efter at være vågnet op fra narkosen. Vi fik nemlig den første melding om operationens forløb og resultat allerede ved 16 tiden igår, men da hun der stadig var helt groggy og lå til opvågning, ja så ville vores dyrlæge ringe igen igår aftes og fortælle, hvordan hun havde klaret sig efter opvågningen.

Begge opringninger var yderst positive. Første opringning bød på en melding om, at operationen var gået efter planen, og at stativerne nu var placeret og sat i som de skulle. Der var ikke opstået yderlige komplikationer i forbindelse med operationen, og han havde endda fået rettet benene mere om end først forventet. Dejlig positiv melding :)

Ved 21.00 tiden igår aftes fik vi så dagens sidste tilbagemelding om, at Chillum var vågnet fint fra narkosen og endda havde både spist, drukker og været ude at gå "tur". Resultatet var her allerede at se, for Chillum haltede nemlig kun på det ene bagben, hvor hun havde et kateter til at sidde efter operationen. Det betyder derfor, at Chillum allerede har fundet ud af gå på de "brækkede" ben med de påsatte stativer. Endnu en dejlig og positiv melding.

Og sidst men ikke mindst, så sendte vores dyrlæge os en billede af Chillum, som var nyluftet, mæt, træt og klar til at komme i seng. I hvert fald lød teksten til billedet "Godnat fra Chillum" :) Billedet viser hvordan hun ser ud med de påsatte stativer, hvilket selvfølgelig var en stor kamel at sluge, meeeen samtidig var det også beroligende at se, at ens lille skattepige er i gode hænder og ikke ser alt for trist og ked ud. Det gør dog også, at man kommer til at savne sin hundebimse endnu mere, men det gjorde også, at min nat blev en smule mere rolig, da jeg vidste hun havde det godt, trods overnatning på dyrehospitalet uden sin mor og uden sin dyne :)

Nu glæder jeg mig bare enormt meget til at kunne hente hende igen. Derfor har jeg heller ikke været i skole idag, da jeg simpelthen vidste, at hverken jeg, min lærer eller mine medstuderende ville få noget fornuftigt ud af mig og min tilstedeværelse (eller mangel på samme) idag.

Uuuuh, ring nu og sig at jeg kan hente min huuuuund <3

Ps. tusind tusind mange gange tak for alle jeres søde kommentarer, krydsede fingre og ønsker om god bedring med vores lille bimse. Det varmer virkelig, og har hjulpet så meget på opretholdelsen af mod og tro. TAK!

Til de af jer der måske læser om vores lille bimse for første gang, så kan I læse om hele hendes historie HER, og part 2 HER.

14 kommentarer:

 1. "synes godt om" :-)
  dejligt at høre at jeres søde hund er i bedring! hun er jo aaaaalt for cute!! :-) håber for jer at i snart kan komme ud og hente hende igen.

  tanker fra Lærke :-)

  SvarSlet
 2. Lærke: iih ja, hun er noget så dejlig - også med stativer på :D De har heldigvis lige ringet fra dyrehospitalet med en melding om, at vi kan hente hende i eftermiddag :) JUHUU!

  SvarSlet
 3. Hvor er dyrlægen sød sån lige at sende et lille billede! Det ser godt nok vildt ud med de stativer, men bare hun ikke har ondt er det jo lige meget!

  SvarSlet
 4. Sabinba: Ja vi er også meget glade for ham. Han har gjort så ufattelig meget for os. Du har helt ret, det ser vildt ud. Hun går allerede fint på dem og bliver selvfølgelig holdt smertefri med lidt morfin. Vi skal snart hente hende, og gud hvor bliver det godt :-)

  SvarSlet
 5. Hvor føler jeg med jer i den her situation, men det kan vel heldigvis kun gå fremad nu, ikk :)
  Det må ihvertfald være skønt lige at få en "foto-update" på hende, når I ikke selv kan være der til at holde øje med hende.
  Det bliver skønt når I kan få hende hjem igen, og se med egne øjne hvordan hun klarer sig! :)

  SvarSlet
 6. Hvor dejligt at det går den rigtige vej!
  Er SÅ glad på jeres vegne... Ønsker god bedring til Chillum!

  SvarSlet
 7. Godt at høre at hun har det OK - og meget god bedring til hende!! :)

  SvarSlet
 8. åhr den lille sveskehund :( det er hård kost! Hun skal nok snart komme på dupperne igen og finde sin diva frem ;)

  SvarSlet
 9. Malene: Jo, nu kan det kun gå frem ad :) (håber vi) og du kan tro det var super skønt at få et foto af hende igår. Så var der ligesom lidt mere ro på moar her ;)

  Hun er nu hjemme og putter på ryggen her hos mig, alt imens de sidste par dages forsømte nusning indhentes ;)

  SvarSlet
 10. Bianca: Jaaa, det er så vigtigt!!!! og vi er så glade!. Tusind tak søde - jeg giver den straks videre til hende ;)

  SvarSlet
 11. Kath: Jaaa, under omstændighederne har hun det fint, så det går fremad nu :) Og tak for det - hun har brug for alt den bedring hun kan få :)

  SvarSlet
 12. Line: Jaaa, men hun er sgu en fighter. Haha, og apropos diva, så kan jeg fortælle at hun i skrivende stund putter på ryggen i dyne på sofaen ved siden af mig, alt imens hun modtager dagens og gårsdagens portion nusning på maveskindet ;) Indimellem kommer der et lille diva grynt fra hende, som betyder - BLIV VED!

  SvarSlet
 13. Det var dejligt nyt! Håber du snart får hende hjem.

  Stort kram

  SvarSlet
 14. Gitte: ja, det var skønt. Og endnu bedre at hun er hjemme i sikker havn igen :-)

  SvarSlet