lørdag den 21. april 2012

Den perfekte frokost

- med lækre og smagfulde Cavi·art®  caviar på toppen

Æggemad med Cavi·art®  m. laks, toppet med karse
Kartoffelmad med Cavi·art® m. wasabi, toppet med karse

For efter at have fået de lækre Cavi·art tangkugler ind ad døren, så måtte jeg jo igang med afprøvningen. Jeg lagde dog stille og roligt ud med en æggemad og en kartoffelmad - jeg skulle jo lige stifte ordentlig bekendtskab med de små lækre kugler igen, uden at det blev alt for vildt og voldsomt eksperimenterende.

Jeg valgte derfor den nemme frokostløsning, og jeg skal da lige love jer for, at det virkelig pepper en ellers lidt kedelig kartoffelmad og æggemad op, og det er selvfølgelig i den gode retning. Jeg valgte at pryde æggemaden med Lakse-Cavi·art og kartoffelmaden med Wasabi-Cavi·art. Dette fordi jeg tænkte, at laks og æg ville være lækkert sammen, men jeg synes desværre ikke smagen af laks, var helt så gennemtrængende som den var det, da vi smagte den på messen (foodexpo). Måske jeg bare skulle have haft lidt flere kugler på - endnu et forsøg skal den i hvert fald have, for laksesmagen var da at ane, bare i en meget mild form :)

Jeg tænkte endvidere, at den lidt stærke wasabi ville pifte den meget smagsløse kartoffel op. Og rigtigt nok - det sad lige i skabet :) Ikke for stærk og ikke for mild, men lige tilpas.

Nu glæder jeg mig bare til at få prøvet de resterende varianter, og jeg tror at svigermor skal være med næste gang :) 

4 kommentarer:

 1. Mmmmm det får man da også lyst til at prøve efter de billeder der ;) Gode produktbeskrivelser du også laver Kristine :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er altså også virkelig nogle lækre produkter - så hvis du render over dem en dag, så synes jeg bestemt du skal prøve kræfter med dem :)

   Slet
 2. Det vil jeg gøre, altid godt med noget der kan pifte de kedelige madder lidt op :)Synes det ser spændende ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja netop - det er skønt med nogle gode alternativer til at sætte lidt kulør på hverdagsmaden med ;) Disser er fantastiske til formålet ;)

   Slet